'15-20 hızlı mola sayısı bekliyoruz'

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor basketbol takımı Koçu Can Sevim yeni sezon öncesinde kurulan takımı değerlendirdi. basketfaul.com'un haberine göre Koç Can Sevim yeni guard Earl Calloway'den çok büyük beklentileri olduğunu söyledi. Koç Sevim, 'Rollerin belli olduğu dengeli bir kadro oluşturduk. Kimin al ve  oynayacağı, kimin şut atacağı belli. Ön tarafta iyi [&hellip]

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Afyon Belediyespor basketbol takımı Koçu Can Sevim yeni sezon öncesinde kurulan takımı değerlendirdi. basketfaul.com’un haberine göre Koç Can Sevim yeni guard Earl Calloway’den çok büyük beklentileri olduğunu söyledi. Koç Sevim, “Rollerin belli olduğu dengeli bir kadro oluşturduk. Kimin al ve  oynayacağı, kimin şut atacağı belli. Ön tarafta iyi savunma yapabilecek oyuncularımızın yanı sıra arka tarafta blok tehdidimiz bulunan uzunlarımız var. Bu nedenle baskı yapmaktan çekinmeyeceğiz. Ayrıca çok deneyimli, bu ligi çok iyi bilen bir guardımız Earl Calloway’den lider olarak büyük beklentilerimiz var” dedi.
“BİZİ İZLEYENLER KEYİF ALACAK”
Afyon Belediyespor’un güzel bir takım olduğunu ve Afyon Belediyespor’u izleyenlerin maçlardan keyif alacaklarını belirten Koç Sevim, “Çok mücadele edecek, savaşacak, basketbolu iyi bilen bir takımız. Atletik özelliklerimiz üst düzeyde. Baskılı savunmanın sonunda kapacağımız toplarla 15-20 arasında fast break sayısı atabileceğimizi düşünüyoruz. Uzunlar da dahil  koşabilecek oyuncuları yan yana getirdik. Bizi izleyenler basketboldan keyif alacaklar” ifadesine yer verdi.
GENÇ AYDIN’IN TRASFERİ DUYURULDU
Afyon Belediyespor’un ilk yaptığı transferlerden olan 1998 doğumlu Çağan Aydın’ı duyurdu. Daha önce TED Ankara Kolejliler ile Bölgesel Gelişim Ligi’nde mücadele eden Çağan Aydın, 2016 yılında çapraz bağlarının kopması sonucunda sakatlanmıştı.

Bakmadan Geçme