• Haberler
  • Spor
  • 1453 Gençlik'ten nezaket ziyaretleri – Kocatepe Gazetesi

1453 Gençlik'ten nezaket ziyaretleri – Kocatepe Gazetesi

Mahmut Köyü’ne ikinci kulüp olarak kurulan Kulüp yöneticileri zaman kaybetmeden Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Kurt Gurme ve Kurt Sera yöneticilerine ziyaretlerde bulundu. Mahmut Köyü Muhtarı eşliğinde yapılan görüşmelerde yer alan Kulüp yöneticileri, ziyaretlerinin olumlu geçtiğini Afyonkarahisar futbol camiasına yeni yüz kazandıracaklarını, çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiğini aktardı.2016-2017 sezonuna takımı yetiştirmek [&hellip]

Mahmut Köyü’ne ikinci kulüp olarak kurulan Kulüp yöneticileri zaman kaybetmeden Şuhut Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Kurt Gurme ve Kurt Sera yöneticilerine ziyaretlerde bulundu. Mahmut Köyü Muhtarı eşliğinde yapılan görüşmelerde yer alan Kulüp yöneticileri, ziyaretlerinin olumlu geçtiğini Afyonkarahisar futbol camiasına yeni yüz kazandıracaklarını, çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiğini aktardı.
2016-2017 sezonuna takımı yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Mahmutköyü 1453 Gençlikspor yöneticileri, oldukça yoğun tempoda geçen ziyaretlerin verimli olduğunu aktardı.
Kaymakam Dr. Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Kurt Gurme ve Kurt sera yöneticileri Didem Kurt ve Erdem Kurt’un kendilerini mütevazi ve güler yüzle karşıladıkları belirten Mahmutköyü 1453 yöneticileri bu durumdan çok memnun olduklarını aktardı.
Kulüp Yöneticileri Oktay Ak ve Nuri Kartal; yeni kulüp olduklarını ve haliyle eksikleri olduklarını, canla başla Mahmutköyü 1453 Gençlikspor’un hak ettiği yerde olması için çalıştıklarını belirtti.
Takımı lige yetiştirmek isteklerini belirten Ak ve Kartal, “Yaptığımız görüşmelerde inşallah olumlu sonuçlar çıkacaktır. Biz buna inanıyoruz ziyaret esnasında yaptığımız görüşmeler olumlu geçmiş olup bir an önce lige katılmak için elimizden geldiğince mücadelemizi sürdüreceğiz. Yakın zamanda da ziyaretlerimiz devam edecektir. Bizlere destek olan herkese canı gönülden teşekkür ediyoruz” ifadesine yer verdi.
>> Ali Fuat GÜÇÜLER’in Haberi

Bakmadan Geçme