14 yıldır iktidardalar, ama sorumluluk hissetmiyorlar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'da bir kez daha terör acısı yaşadıklarını söyledi. Köksal, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar'ın ailesine başsağlığı dileyerek 'Şehidimize Allah rahmet eylesin' dedi.AKP'Lİ MİLLETVEKİLLERİNE AÇIK ÇAĞRIİktidar partisinin hâlâ sorumluluk üstlenmediğini belirten Milletvekili Köksal, 'Bu kadar çok şehit veren bir ülkede 14 [&hellip]

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar’da bir kez daha terör acısı yaşadıklarını söyledi. Köksal, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Hakan Kaçar’ın ailesine başsağlığı dileyerek “Şehidimize Allah rahmet eylesin” dedi.
AKP’Lİ MİLLETVEKİLLERİNE AÇIK ÇAĞRI
İktidar partisinin hâlâ sorumluluk üstlenmediğini belirten Milletvekili Köksal, “Bu kadar çok şehit veren bir ülkede 14 yıldır iktidarda olup da hâlâ sorumluluk hissetmeyen AKP iktidarında yeter artık deyip vicdanının sesini dinleyerek daha fazla sessiz kalamayacağım diye istifa edecek bir AKP’li vekil ya da bakan yok mu? Ey AKP vekilleri şehit cenazelerinde hiç mi vicdanınız sızlamıyor sizin?” diye konuştu.
ŞEHİTLERİN SORUMLUSU HÜKÜMETTİR
Milletvekili Köksal, şöyle devam etti:
“Hergün şehitler geliyor. Bu şehitlerin sorumlusu bu ülkeyi yönetenlerdir. 2014 yılında TSK operasyon yapmak için 290 kez izin istiyor ama 282’sine izin verilmiyor. TSK’yı bu şekilde geri çekip izin vermemek Vali ve Kaymakamlara operasyon yaptırmayın diye talimat vermek PKK’ya yardım ve yataklık etmek değil midir?” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme