14 Şubat Özdilek’te başka güzeldi

14 Şubat Sevgililer Günü Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi'nde renkli görüntülere sahne oldu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sabah saatleri itibariyle müşteri akınına uğrayan Özdilek AVM’de birbirine hediye almak için yarışan çiftler akşam canlı müzik eşliğinde yemek yeme imkanı buldular. 14 Şubat Sevgililer Günü tüm güzelliği ile Özdilek'te kutlandı. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Özdilek AVM’nin Sevgililer [&hellip]

14 Şubat Özdilek'te başka güzeldi

14 Şubat Sevgililer Günü Afyonkarahisar Özdilek Alışveriş Merkezi’nde renkli görüntülere sahne oldu

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sabah saatleri itibariyle müşteri akınına uğrayan Özdilek AVM’de birbirine hediye almak için yarışan çiftler akşam canlı müzik eşliğinde yemek yeme imkanı buldular.
14 Şubat Sevgililer Günü tüm güzelliği ile Özdilek’te kutlandı. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Özdilek AVM’nin Sevgililer Gününe özel hazırlanmış reyonları ve işletme içindeki süslemeleri dikkat çekti. Güne özel olarak hazırlanan akşam yemeği için masalar mum ışığı ve karanfillerle süslendi. Canlı müzik ile romantik ortamda akşam yemeği yeme imkanı sunulan misafirler için üç saat canlı müzik hizmetine de yer verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme