• Haberler
  • Genel
  • '14 Mayıs'ta biz seferden sorumluyuz zafer Allah'tandır'

'14 Mayıs'ta biz seferden sorumluyuz zafer Allah'tandır'

Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Aile Sosyal Politikalar eski Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, sahada seçim çalışmalarının verimli şekilde ilerlediğini söyledi. Koca, '14 Mayıs'ta biz seferden sorumluyuz zafer Allah'tandır' dedi   Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili, Aile Sosyal Politikalar eski Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, gazeteniz Kocatepe çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette İl Genel Meclisi [&hellip]

  1. Dönem AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Aile Sosyal Politikalar eski Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, sahada seçim çalışmalarının verimli şekilde ilerlediğini söyledi. Koca, “14 Mayıs’ta biz seferden sorumluyuz zafer Allah’tandır” dedi
  1. Dönem Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili, Aile Sosyal Politikalar eski Bakan Yardımcısı Ahmet Koca, gazeteniz Kocatepe çalışanlarını ziyaret etti. Ziyarette İl Genel Meclisi Merkez Üyesi Nurettin Birliktir’de hazır bulundu.

“BU SEÇİM AFYON İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİ”

Ahmet Koca ziyaret sırasında 14 Mayıs seçim sürecini değerlendirdi. Koca şöyle konuştu: “14 Mayıs yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Milletvekili Genel Seçiminin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Kocatepe gazetesini ziyaret etme amacım hem sizin çalışmalarınıza başarı dilemek hem de yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek gerekliliğidir. Önümüzdeki 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi hakikaten hem gerçekleştirme açısından hem de dünya açısından çok büyük önem taşımaktadır. Tabiki Afyonkarahisar içinde çok önemli bir seçim sürecindeyiz. Bu önemli olan seçim de istikrarın devam edebilmesi için istiklalimizi ve istikbalimizi korumak adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la devam konusunda mevcut milletvekillerimize, mevcut milletvekili adaylarımıza, teşkilatlarımıza bir nebze de olsak bizim de bu davanın başarısını bir katkımız olsun diye yaklaşık bir haftadır Afyonkarahisar’da temaslarda bulunuyorum.”

“SEFER BİZDEN ZAFER ALLAH’TANDIR”

Koca sözlerini şöyle tamamladı: “Sahada çalışmaları son derece güzel ve verimli şekilde devam ediyor. Memleketimizde istikrarın devamını dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlaması için inşallah 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlere heyecanla, kıvançla ilerliyoruz. Afyonkarahisar’da hemşehrilerimize, tüm teşkilatlarımıza 14 Mayıs’ta oylar sayılıncaya kadar büyük bir çalışma içinde olup seçimi neticelendirmemiz için bu vesile ile bir mesaj veriyorum. Allah çalışana verir, çalışmak bizim gayretimizden tevfik Allah’tandır. Biz seferden sorumluyuz. Zaferi verecek olan Cenab-ı Allah’tır.”

Bakmadan Geçme