130 Cami ve 20 mescit temizlendi

Ramazan ayı öncesinde 130 cami ve 20 mescitin halılarının yıkanarak genel temizliğinin yapıldığı bildirildi CAMİLER RAMAZAN’A HAZIRAfyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşan Ramazan ayı öncesi camilerde başlatılan temizlik çalışmasının tamamlandığı ifade edildi. Çalışmalar kapsamında 130 cami ve 20 mescitin halıları yıkanarak genel temizliği yapıldı.KURU KÖPÜK SİSTEMİ KULLANILDI Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan [&hellip]

130 Cami ve 20 mescit temizlendi

Ramazan ayı öncesinde 130 cami ve 20 mescitin halılarının yıkanarak genel temizliğinin yapıldığı bildirildi

CAMİLER RAMAZAN’A HAZIR
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yaklaşan Ramazan ayı öncesi camilerde başlatılan temizlik çalışmasının tamamlandığı ifade edildi. Çalışmalar kapsamında 130 cami ve 20 mescitin halıları yıkanarak genel temizliği yapıldı.
KURU KÖPÜK
SİSTEMİ KULLANILDI
Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan temizlik çalışmasında, il merkezi ve tüm mahallelerdeki camiler temizlenerek Ramazan ayına hazır hale getirildi. Toplam 130 cami ile 20 mescitin genel temizliği yapılıp, halıları kuru köpük sistemi ve üstün vakum gücüyle yıkandı.
“UYGULAMA HER
YIL DEVAM EDECEK”
Afyonkarahisar Belediyesi olarak her alanda halka hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, ibadethanelerin temizliğine sadece hizmet değil, görev anlayışıyla özen gösterdiklerini söyledi. Bu nedenle her yıl Ramazan ayı öncesi, il merkezi ve mahallelerdeki ibadethaneleri temizlediklerini kaydeden Başkan Çoban, “Biz istiyoruz ki ibadethanelerimiz tertemiz olsun, gül gibi koksun. O yüzden bu uygulamamızı her yıl devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme