130 bin metrekare parke yol yapıldı

Doğalgaz ve altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların yeniden yapıldığını belirten Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Hava şartlarının normale dönmesiyle başlayan çalışmalarımız neticesinde bugüne kadar yaklaşık 60 bin metrekare cadde ve sokaklarımızda parke yenileme çalışmasını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 70 bin metrekarelik bir alan için ihale yaptık. Sadece bu yıl içerisinde yaklaşık 130 bin metrekarelik alanda [&hellip]

Doğalgaz ve altyapı çalışmalarından dolayı bozulan yolların yeniden yapıldığını belirten Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Hava şartlarının normale dönmesiyle başlayan çalışmalarımız neticesinde bugüne kadar yaklaşık 60 bin metrekare cadde ve sokaklarımızda parke yenileme çalışmasını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 70 bin metrekarelik bir alan için ihale yaptık. Sadece bu yıl içerisinde yaklaşık 130 bin metrekarelik alanda yol çalışması gerçekleştirdik. Yol yenileme çalışmalarının yanı sıra yaklaşık 20 bin metre bordür taşı çalışması da gerçekleşiyor.” dedi.
“SÖZ VERİP, YERİNE GETİRDİK”
Başkan Bozkurt, bozulan yolların tamamında çalışma yapıldığını kaydederek, “Halkımıza geçtiğimiz sene verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman olduğu gibi söz verip yerine getirdik. İnşallah yeni ihale edilen parkeyi de kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme