125 sporcu Cumhuriyet için yarıştı

Cumhuriyet Haftası Tekvando Afyonkarahisar Şampiyonası 125 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Şampiyona derece alan sporculara madalya verildi   Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Haftası Tekvando Afyonkarahisar Şampiyonası, Prof. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya Yıldızlar kız ve erkeklerde 23 kız, 11 erkek, Minikler kız ve erkeklerde 47 kız, 44 erkek kategorilerinde olmak [&hellip]

Cumhuriyet Haftası Tekvando Afyonkarahisar Şampiyonası 125 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Şampiyona derece alan sporculara madalya verildi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Haftası Tekvando Afyonkarahisar Şampiyonası, Prof. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvaya Yıldızlar kız ve erkeklerde 23 kız, 11 erkek, Minikler kız ve erkeklerde 47 kız, 44 erkek kategorilerinde olmak üzere toplamda 125 sporcu katıldı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ile birlikte takip ettiği müsabakalar sonucunda derece alan sporculara madalyalar verildi. Sporculara madalyalarını Kasapoğlu, Erşen, İl Temsilcisi İsmail Bulduk, antrenörler ve velileri tarafından stakdim edildi.
Müsabakalar sonrasında açıklama yapan Tekvando İl Temsilcisi İsmail Bulduk, “Sporcular için altyapısal anlamında güzel bir turnuva oldu. Altyapı oluşturmak amacıyla sporcuların tecrübelerine katkı sağladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bilinci oluşturma adına da sporcularımızı bu turnuvada görmek güzeldi” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme