121 yurt müdürü ile toplantı yapıldı

Afyonkarahisar'daki yurt müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bir araya geldi. Toplantıda son düzenlemeler ele alındı İl genelindeki 121 özel öğrenci yurdu müdürü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 8 Mart 2010 tarihli ve 6846 sayılı yazıları doğrultusunda Afyonkarahisar Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal'ın [&hellip]

121 yurt müdürü ile toplantı yapıldı

Afyonkarahisar’daki yurt müdürleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bir araya geldi. Toplantıda son düzenlemeler ele alındı

İl genelindeki 121 özel öğrenci yurdu müdürü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 8 Mart 2010 tarihli ve 6846 sayılı yazıları doğrultusunda Afyonkarahisar Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda bir araya geldi.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal’ın başkanlığında yapılan toplantıda 06 Ocak 2010 tarihli ve 27454 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Özel Öğrenci Yurtları Yönetmeliğinde değişiklik yapıldığına dair Yönetmelik okunup değerlendirildi.
Yurtların işleyişi hakkında (öğrencilere ev ortamında gibi hizmet verilmesi; aile ferdi gibi sahip çıkılması, eğitim,güvenlik, gıda bölümlerinin sağlıklı kaliteli ve hijyenik hale getirilmesi konusunda ) bilgi verildi. Özel öğrenci yurtları denetim kriterleri üzerinde değerlendirme yapıldı.

Bakmadan Geçme