• Haberler
  • Spor
  • 12 DABO Yıldızlar Şöleni Ankara'da başladı

12 DABO Yıldızlar Şöleni Ankara'da başladı

Ankara Spor Salonu'nda yapılan etkinliğin açılış törenine Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün, TBF Basketbol Gelişim ve Tesisler Direktörü Fırat Eser ve Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter'in yanı sıra TBF Yetkilileri ve çok sayıda veli katıldı. Afyonkarahisar 12 DABO'dan da Feyzullah Demirkale Antrenörlüğü'nde Eda Çangal, Kezban Sağlam, [&hellip]

Ankara Spor Salonu’nda yapılan etkinliğin açılış törenine Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, TBF Genel Sekreteri Serbülent Şengün, TBF Basketbol Gelişim ve Tesisler Direktörü Fırat Eser ve Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter’in yanı sıra TBF Yetkilileri ve çok sayıda veli katıldı. Afyonkarahisar 12 DABO’dan da Feyzullah Demirkale Antrenörlüğü’nde Eda Çangal, Kezban Sağlam, Tuana Kılınç ve Feyza Damirkale katıldı.
Türkiye’nin 24 farklı noktasından 96 çocuğun katıldığı Yıldızlar Şöleni’nin açılış gününde A Milli Erkek Takımı oyuncuları, 12 DABO sporcularıyla bir araya geldi. 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri kapsamında 29 Kasım Perşembe günü İspanya ile oynayacağı karşılaşmaya hazırlanan A Milli Erkek Takımı’nın Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği antrenman öncesi Ay-yıldızlı sporcular, 12 DABO sporcularıyla buluştu.
12 DABO 15. Yıldızlar Şöleni’nin ikinci gününde sporcular, öğle saatlerinde Anıtkabir’i ziyaret ederek akşam da A Milli Erkek Takımın saat 19.00’daki İspanya mücadelesini takip etti. Şölen, bugün yapılacak olan ödül töreni ile tamamlanacak.

Bakmadan Geçme