12 DABO Afyon Batı Grubu lideri oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yürütülen 12 DABO'da geleneksel hale gelen Türkiye ligi şölenleri tamamlandı. Organizasyona katılan 240 sporcu ve antrenör bulunken Afyon oynadığı 3 maç sonunda Batı Grubu Lideri olmayı başardı. 12 DABO Afyon'da forma giyen Alptuğ Özdemir, Yiğit Özdemir ve Furkan Gökalp 17-19 Mayıs tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye ligi finallerine katılmaya hak kazandı. Batı [&hellip]

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yürütülen 12 DABO’da geleneksel hale gelen Türkiye ligi şölenleri tamamlandı. Organizasyona katılan 240 sporcu ve antrenör bulunken Afyon oynadığı 3 maç sonunda Batı Grubu Lideri olmayı başardı. 12 DABO Afyon’da forma giyen Alptuğ Özdemir, Yiğit Özdemir ve Furkan Gökalp 17-19 Mayıs tarihlerinde Çanakkale’de düzenlenecek Türkiye ligi finallerine katılmaya hak kazandı. Batı Grubu Lideri olan 12 DABO Afyon Antrenörü Feyzullah Demirkale de Batı Grubu Antrenörü olarak davet edildi.
3 MAÇ SONUNDA BATI GRUBU LİDERİ OLDU
12 DABO Afyon ekibi katıldığı Türkiye liginde bulunduğu grupta aldığı iki mağlubiyetle Batı Grubu Liderliği’ni sırtladı. Lüleburgaz’la karşı karşıya gelen 12 DABO Afyon 36-25 ilk maçını kazandı. Manisa ile karşılaşan Afyon bu maçı da 27-25’lik skorla kazanmayı başardı.
Yapılan şöleni değerlendiren 12 DABO Afyon Antrenörü Feyzullah Demirkale, “Batı Grubu Lideri olarak Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazandık. Batı Grubu Antrenörü olarak ben de davet edildim. Müsabakalarla kültürel gezilerde Bolu; Gölcük, gezileri düzenlenerek çocukların Bolu’da bir çok yeri görmesi sağlandı. Müsabaka sonunda çocuklar turnuvayı mutlu bir şekilde tamamladıkları gibi evlerine de mutlu bir şekilde döndüler” dedi.
Ayrıca çocukların velileri bu organizasyonu hazırlayan Türkiye Basketbol Federasyonu’na ve 12 DABO Antrenörü Feyzullah Demirkale’ye teşekkür etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme