• Haberler
  • Spor
  • 12 DABO 15. Türkiye Ligi Şöleni başlıyor

12 DABO 15. Türkiye Ligi Şöleni başlıyor

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) faaliyetleri kapsamındaki 15. Türkiye Ligi Şöleni Batı-Güney Grubu başlıyor.17-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar'da düzenlenecek organizasyona 8 il takımından yaklaşık 100 sporcu ve 8 antrenör katılacak. Batı-Güney Grubu'nda müsabakalar dışındaki zamanlarda ise kültürel faaliyetler kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.Oynanacak [&hellip]

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) faaliyetleri kapsamındaki 15. Türkiye Ligi Şöleni Batı-Güney Grubu başlıyor.
17-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da düzenlenecek organizasyona 8 il takımından yaklaşık 100 sporcu ve 8 antrenör katılacak. Batı-Güney Grubu’nda müsabakalar dışındaki zamanlarda ise kültürel faaliyetler kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.
Oynanacak müsabakalar sonunda TBF tarafından seçilecek sporculardan bölge karmaları oluşturulacak ve Türkiye Ligi Final şöleninde bu karmaların oluşturduğu takımlar bölgelerini temsil etmeye hak kazanacak. Türkiye Ligi Finalleri, 11-13 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek.

Bakmadan Geçme