• Haberler
  • Spor
  • 12. ATSO Spor Oyunları'nda bireysel branşlar başladı

12. ATSO Spor Oyunları'nda bireysel branşlar başladı

12. ATSO Spor Oyunları'nda bireysel branşlarda müsabakalar Park Afyon AVM'deki oyun salonu başladı. Bireysel branşlarda dart, tavla ve bowling müsabakalarına yaklaşık 80 firma katılım sağladı. Bireysel branşlar için Park Afyon AVM'de yapılan açılışa ATSO Spor Oyunları Komisyon Başkanı Gürcan Aşçı, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gül, ATSO Spor Oyunları Koordinatörü Rifat Yağmur, ATSO Meclis Üyesi [&hellip]

12. ATSO Spor Oyunları’nda bireysel branşlarda müsabakalar Park Afyon AVM’deki oyun salonu başladı. Bireysel branşlarda dart, tavla ve bowling müsabakalarına yaklaşık 80 firma katılım sağladı. Bireysel branşlar için Park Afyon AVM’de yapılan açılışa ATSO Spor Oyunları Komisyon Başkanı Gürcan Aşçı, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gül, ATSO Spor Oyunları Koordinatörü Rifat Yağmur, ATSO Meclis Üyesi Asım Bozca, çok sayıda firma temsilcisi, firma çalışanı ve aileleri katıldı.   
“BİREYSEL BRANŞLARA
İLGİ YOĞUN”
Bireysel branşlara ilginin yoğun olduğuna dikkat çeken ATSO Spor Oyunları Komisyon Başkanı Gürcan Aşçı, “Bu sene 12’incisini düzenlediğimiz ATSO Spor Oyunları’nda şu anda tavla ve bowling müsabakaları gerçekleştiriliyor. Burada önemli olan firmaların kaynaşarak bir araya gelmeleri. Bu yıl bireysel oyunlara gayet güzel bir ilgi var. Herkese bol şanslar diliyorum” dedi.


“80 FİRMA 14 BRANŞTA YARIŞIYOR”
12. ATSO Spor Oyunları hakkında genel bilgi veren ATSO Spor Oyunları Koordinatörü Rifat Yağmur, “ATSO Spor Oyunları’nın açılışını 29 Ağustos’ta gerçekleştirdik. Bugün bu oyunların ikinci turuna geçtik. Bireysel branşlardaki turnuvaları Park Afyon’da başlatmış olduk. Bildiğiniz gibi 29 Ağustos’ta Spor Kompleksi’nde takım oyunlarının açılışı yapılmıştı. Bugün de burada bireysel oyunların açılışını gerçekleştirdik ve üç branşta etkinlikler düzenleniyor. Bireysel turnuvalara yoğun bir katılım var. Uzun yıllardır bu kadar güzel bir bireysel branşlarda katılım beklemiyorduk. Fakat arzu ettiğimiz bir katılım gerçekleşti. 12’nci yılda böyle bir katılım görmek hem spor oyunları açısından hem Afyonka-rahisar’daki böyle bir organizasyona açısından keyif verici. Şu ana kadar bireysel branşları da kattığımız zaman birçok firmanın da katılımı söz konusu oldu. Hatta 80’in üzerinde firmanın katılımı söz konusu. 80 firma ve bunu 14 branşa böldüğümüz zaman yaklaşık 380-400 arasında bir müsabaka anlamına geliyor” ifadesine yer verdi.
OYUNLARA 600 SPORCU
KATILIYOR
ATSO Spor Oyunları’na yaklaşık 600 sporcunun katılacağına dikkat çeken Yağmur, “Bu müsabakalara 600 sporcunun katılımı söz konusu. Biz bunu en kısa sürede tamamladıktan sonra hafta sonu takım branşlarından olan Paintball turnuvası başlayacak. Önümüzdeki hafta sonu da salon sporlarından voleybol ve halı sahayı başlatma planları içerisindeyiz. Bu organizasyonu sağlıklı bir biçimde tamamlayarak, kesin değil ama 29 Ekim’de de kapanış törenlerini planlıyoruz. Şu ana kadar bir aksaklık yok, katılımlardan memnunuz. Bu organizasyonun ilimize katkı sağlayacağına inanıyoruz. Şimdiden herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle basının da katılımını çok arzu ettik, bu sene basından da katılım söz konusu sanıyorum. Bundan sonraki süreçte yerel basından da katılımı sağlanacaktır” şeklinde konuştu. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme