11’lerde Yine Ege Şampiyon Oldu

Afyonkarahisar’da şenlik düzeyinde gerçekleşen U-11 Miniminikler Ligi’nde normal sezonun ardından yapılan final etabını Ege Futbol Kulübü şampiyon olarak tamamladı. Ege daha önce de 5 şampiyonluk kupasına sahip olmuştu

U-11 Miniminikler Şenlikleri’nin A Grubu’nda Safa Gençlik Spor birinci, AFKA Gençlik Spor ikinci, B Grubu’nda Anadolu Gücüspor birinci Ege Gençlik spor ise ikinci oldu. Yarı Final etabına geçen bu 4 takımdan  Anadolu Gücü ve Ege kazanarak finale terfi etti. Final maçında ise 3-2 kazanan Ege şampiyonluk kupasını kaldıran ekip oldu.

takımın şampiyonluğu sonrasında açıklama yapan Ege Futbol Kulübü Kurucusu Muaz Kurtay, “Öncelikle U-11 Ligi’nde mücadele eden bütün takımlarımızı tebrik ediyoruz, teşekkür ediyoruz. Her geçen gün hedefleri büyüyen temel prensipleri ülke futboluna katkılar sağlamak olan kulübümüz hem Ankaragücü, Gençlerbirliği gibi büyük kulüplere yetiştirmiş olduğu oyuncuları gönderiyor, hem de ilimizde inanılması zor kırılması, zor rekorlarla şampiyonluklar yaşıyoruz.” dedi.

Hedeflerine ulaşmaya devam ettiklerini dile getiren  Kurtay, “Çok şükür ki planlamalarımız doğrultusunda bir bir hedeflerimize ulaşıyoruz. Kulübümüz kısa zaman 6. kupasını alarak ismini Afyon futboluna altın harflerle yazdırıp efsaneleşmeye devam ediyor. Bu süreçten sonra da başarılarımızı koruyup kazandığımız şampiyonluklar doğrultusunda sporcularımıza özgüven ve ahlaki değerleri aşılamaya, daha sağlıklı nesiller yetiştirmek için çok çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Haber

Bakmadan Geçme