• Haberler
  • Genel
  • 112 personelinin bilgisi artıyor – Kocatepe Gazetesi

112 personelinin bilgisi artıyor – Kocatepe Gazetesi

İl Sağlık Müdürlüğü, 112 personelinin bilgi ve verimini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri sürdürüyor 112 personelinin bilgi ve verimini arttırmak amacıyla planlanan Temel Eğitim Modül Kursları’nın 8’incisi, İl Sağlık Müdürlüğü organizasyonuyla Gazlıgöl’de bulunan Pala’s Termal’de düzenleniyor.10-14 Şubat tarihleri arasında toplam 5 gün sürecek olan eğitimlerde AKÜ'den bir öğretim görevlisi, Zübeyde Hanım Doğrum ve Çocuk Bakımevi Başhekimliği’nde [&hellip]

112 personelinin bilgisi artıyor

İl Sağlık Müdürlüğü, 112 personelinin bilgi ve verimini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri sürdürüyor

112 personelinin bilgi ve verimini arttırmak amacıyla planlanan Temel Eğitim Modül Kursları’nın 8’incisi, İl Sağlık Müdürlüğü organizasyonuyla Gazlıgöl’de bulunan Pala’s Termal’de düzenleniyor.
10-14 Şubat tarihleri arasında toplam 5 gün sürecek olan eğitimlerde AKÜ’den bir öğretim görevlisi, Zübeyde Hanım Doğrum ve Çocuk Bakımevi Başhekimliği’nde görevli bir uzman doktor ve 7 Paramedik-ATT eğitimcisi görev alıyor.
112 Acil Hizmetler Servisine yeni katılan ve hali hazırda görev yapan 24 katılımcı ile verilmeye başlanan sağlık personeline yönelik Temel Modül Eğitimi Kursu’nda konuşan Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, şunları söyledi:
“Sizler sağlık alanında önemli bir pozisyonda bulunuyorsunuz. Hem hastaya ulaşma hızınız hem vaka ile karşılaştığınızdaki karar verme yetiniz sizleri biraz daha önemli ve özenli kılıyor. Bizler de bu özelliklerinizi arttırmak ve kalitesini yükseltip kalıcı hâle getirmek amacıyla eğitimler düzenliyoruz. Buradaki eğitimlerde göreceğiniz konular, okuldaki bilgilerinize ek olacağı gibi sağlık hizmetinizde karşılacağınız vakalara da daha soğukkanlı ve yerinde müdahale etmenizi sağlayacaktır. Son 11 yılda modernize olan sağlık alt yapısına paralel bizlerin de yani sağlık personelinin de buna ayak uydurması gerekiyor” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme