• Haberler
  • Genel
  • 112 personeli, eğitimden geçiyor – Kocatepe Gazetesi

112 personeli, eğitimden geçiyor – Kocatepe Gazetesi

İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, 112 personelinin eğitimlerine önem verdiklerini belirtti 112 personeline yönelik eğitimlerin 2’nci aşaması olan “Travma ve Resüsitasyon Kursu”nun 2’ncisi, Sağlık Müdürlüğü tarafından Gazlıgöl’deki Pala’s Otel’de 5-9 Mayıs tarihleri arasında veriliyor. Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Afyonkarahisar’ın bu eğitim konusunda da diğer illere örnek olduğunu belirterek şunları söyledi:“Sağlık Bakanlığımızın, 112 Acil Sağlık [&hellip]

112 personeli, eğitimden geçiyor

İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, 112 personelinin eğitimlerine önem verdiklerini belirtti

112 personeline yönelik eğitimlerin 2’nci aşaması olan “Travma ve Resüsitasyon Kursu”nun 2’ncisi, Sağlık Müdürlüğü tarafından Gazlıgöl’deki Pala’s Otel’de 5-9 Mayıs tarihleri arasında veriliyor. Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Afyonkarahisar’ın bu eğitim konusunda da diğer illere örnek olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Sağlık Bakanlığımızın, 112 Acil Sağlık Hizmetlerine ayrı bir önem verdiğini her zaman dile getiriyoruz. Gerekli donanım ve alt yapı ihtiyacını karşılamada hem devletimiz hem de Bakanlığımız oldukça hassas davranıyorlar. Bu destekten, ilimiz de azami ölçüde faydalandı. Bundan sonrası ise bizlerin gerekli önemi vermesine kalıyor. Diğer illerin de yapmak istediği bu eğitimleri uzunca bir süredir başarıyla sürdürmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü bu eğitimlerle elimizdeki ambulansları, teçhizatı kullanmada becerikli; vakalara müdahale etmede de daha tecrübeli ve serinkanlı olacağız”
400 Acil Servis Hizmetleri personelinin eğitim alması planlanan eğitimlerde AKÜ’den öğretim görevlileri, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Bakımevi Başhekimliğinde, Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde görevli uzman doktorlar ve 7 Paramedik-ATT eğitimcileri görev alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme