• Haberler
  • Genel
  • 110’uncu şube, 10’uncu kilometrede – Kocatepe Gazetesi

110’uncu şube, 10’uncu kilometrede – Kocatepe Gazetesi

Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde şubesi bulunan Sultanahmet Köftecisi, Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nun 10’uncu kilometresindeki Kolaylı Tesisleri’nde 110’uncu şubesini açtı Afyonkarahisar’ın misafirlerini ağırladığı ve özellikle tatil günlerindeki yoğunluğuyla dikkat çeken İzmir Karayolu’ndaki kavşak noktası, bir nezih mekana daha kavuştu. Lezzeti ve hizmetiyle ünlenen Sultanahmet Köftecisi’nin 110’uncu şubesi, Kolaylı Dinlenme Tesisleri bünyesinde açıldı. 16 kişi istihdam ediliyorModern görünümüyle [&hellip]

110'uncu şube, 10'uncu kilometrede

Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde şubesi bulunan Sultanahmet Köftecisi, Afyonkarahisar-İzmir Karayolu’nun 10’uncu kilometresindeki Kolaylı Tesisleri’nde 110’uncu şubesini açtı

Afyonkarahisar’ın misafirlerini ağırladığı ve özellikle tatil günlerindeki yoğunluğuyla dikkat çeken İzmir Karayolu’ndaki kavşak noktası, bir nezih mekana daha kavuştu. Lezzeti ve hizmetiyle ünlenen Sultanahmet Köftecisi’nin 110’uncu şubesi, Kolaylı Dinlenme Tesisleri bünyesinde açıldı.
16 kişi istihdam ediliyor
Modern görünümüyle müşterilerini karşılayan, 16 kişinin istihdam edildiği Sultanahmet Köftecisi’nin Afyonkarahisar şubesi hakkında bilgi veren Kolaylı Group Genel Koordinatörü Ertan Kırelli, kendine özgü lezzeti ile geleneksel Türk yemek kültüründe yıllardır özel bir yeri olan Sultanahmet Köftecisi ile Afyonkarahisar’ın en ihtişamlı yerinde hizmet vermekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
“Herkes beğenecek”
Yeni hizmet vermeye başlayan Sultanahmet Köftecisi’nin modern çağın bütün teknolojileri ile inşa edildiğini aktaran Kırelli, birbirinden farklı Sultanahmet Köfte ve menü çeşitleri ile dünya markası olma yolunda hızla ilerleyen Sultanahmet Köftecisi’nin lezzetini herkesin beğeneceğine inandığını ifade etti.
Araştırma sonucunda çıktı
Kırelli, Kolaylı Grubu’nun Araştırma-Geliştirme biriminin araştırmasından yola çıkarak Sultanahmet Köftecisi’ni açmaya karar verdiklerini belirterek “Kolaylı Ar-Ge grubunun yapmış olduğu araştırma ve geliştirme çalışması sonucunda istenen bir köfte markası olduğu kanaatine vardık. Tüm imkanlarımızı seferber ettik” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme