11 sporcu 11 madalya – Kocatepe Gazetesi

Manisa’da düzenlenen Muay Thai Şehzadeler Zafer Kupası’na Afyonkarahisar’dan katılan 11 sporcu 5 şampiyonluk, 3 ikincilik ve 3 üçüncülükle toplamda 11 madalya kazandı Şehzadeler Belediyesi'nin düzenlediği Muay Thai Şehzadeler Zafer Kupası bu yıl şehitlerin ruhlarına ithafen Şehitler Zafer Kupası adı altında gerçekleştirildi. 12-13 Eylül Manisa’da düzenlenen Şehitler Zafer Kupası’na Afyonkarahisar’dan 11 sporcu katıldı. 5 sporcu müsabakalar [&hellip]

11 sporcu 11 madalya

Manisa’da düzenlenen Muay Thai Şehzadeler Zafer Kupası’na Afyonkarahisar’dan katılan 11 sporcu 5 şampiyonluk, 3 ikincilik ve 3 üçüncülükle toplamda 11 madalya kazandı

Şehzadeler Belediyesi’nin düzenlediği Muay Thai Şehzadeler Zafer Kupası bu yıl şehitlerin ruhlarına ithafen Şehitler Zafer Kupası adı altında gerçekleştirildi. 12-13 Eylül Manisa’da düzenlenen Şehitler Zafer Kupası’na Afyonkarahisar’dan 11 sporcu katıldı. 5 sporcu müsabakalar sonucunda kategorilerinde şampiyon olarak kürsüde birincilik basamağına çıkarken 5 altın madalya kazandı. 3 sporcu kürsüde ikincilik basamağında 3 gümüş madalya kazanırken 3 sporcu da bronz madalya ile Afyonkarahisar’a döndü.
Büyük bayanlar, büyük erkekler ve minikler kategorisinden yarışan Şanlı Spor Kulübü Sporcuları Bolvadin’den Serhat Sıkı ve Sadettin Sıkı ikiz kardeşler minikler 31-32 kilogramda şampiyon oldu.
Mustafa Kazım Köken Büyükler Erkekler kategorisinde 51 kilogramda şampiyonluğa ulaştı.
Enver Görgülü Erkekler kategorisinde 57 kilogramda şampiyon olmayı başardı.
Kübra Kocakuş Büyük Bayanlarda 60 kilogramda şampiyon olarak altın madalya kazandı.
“EMEĞİ GEÇENLERE
TEŞEKKÜR EDERİM”
Turnuvaya katılmalarında kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür eden Şanlı Spor Kulübü Antrenörü ve Muay Thai İl Temsilcisi Serdar Şanlı, “Bizim elde ettiğimiz başarılar çok çalışmamızdan geliyor. Sporcularımız gayretli ve çalışkan olunca başarı kaçınılmaz olur. Bu başarılarımızı destekleyen kişiler olmazsa bizim de başarılarımız da olmaz. Onun için bizden desteklerini esirgemeyen büyüklerimize ve kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme