• Haberler
  • Genel
  • 11. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali başlıyor

11. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali başlıyor

11. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali, bugün gerçekleştirilecek açılış konseriyle başlayacak Sanat yönetmenliğini Hüseyin Başkadem’in yaptığı 11. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali’nin Millet Hamamı’nda dünyanın en ünlü klasik müzik sanatçılarının da katılımıyla 11. yılını kutlayacak. Çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek Klasik Müzik Festivali, Night of Solists Praglı sanatçıların konseri ile başlayacak. Festivalde, 13 konser, 14 söyleşi ve sergi 100 [&hellip]

11. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali başlıyor

11. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali, bugün gerçekleştirilecek açılış konseriyle başlayacak

Sanat yönetmenliğini Hüseyin Başkadem’in yaptığı 11. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali’nin Millet Hamamı’nda dünyanın en ünlü klasik müzik sanatçılarının da katılımıyla 11. yılını kutlayacak. Çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek Klasik Müzik Festivali, Night of Solists Praglı sanatçıların konseri ile başlayacak. Festivalde, 13 konser, 14 söyleşi ve sergi 100 okul etkinliği gerçekleştirilecek.
Festival Sanat Yönetmeni Hüseyin Başkadem, Klasik Müzik Festivali ve Haziran ayında düzenlenecek caz festivali ile Afyonkarahisar’da toplam 33 müzik festivali düzenlendiğini söyledi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme