102 Öğrenci Hafız Oldu

Şuhut'ta hafızlık eğitimini tamamlayan 102 öğrenci için Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi

Şuhut İlçe Müftülüğü Bölge Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu ile Emine Erdoğan Yatılı Kız Kur'an Kursunda hafızlıklarını tamamlayan 102 hafız öğrenci için Şuhut Şelale düğün salonunda Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi.

102 Öğrenci Hafız Oldu

Merasime Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven,  Şuhut Kaymakamı İzzet Cem Eser, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Üyesi Ferruh Şen, Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfi İmamoğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Turgay Şahin Şuhut Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Şuhutlular vakfı adına Muharrem Yeğenoğlu, hafızların aileleri ve vatandaşlar katıldı. 

102 Öğrenci Hafız Oldu

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu; günün anlam ve önemini ifade eden konuşmasında, icazet alan hafızların, hafızlığın gereğini yerine getirdiğinde hem dünyada hem de ahirette aileleriyle beraber Kur'an'ın korumasında olacağını belirterek öğrencilerimizi, hocalarını ve velilerini bir kez daha tebrik ettiğini ifade etti. 

102 Öğrenci Hafız Oldu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ise öğrencilerin din bilgisini fen bilimleri ile birleştirmelerinin önemine dikkat çekti. Yurdunuseven, Kur’an-ı Kerim’in ilk emrinin ‘Oku’ olduğunu hatırlattı. 

102 Öğrenci Hafız Oldu

Şuhutlular Vakfı Başkanı Mustafa Uysal adına Muharrem Yeğenoğlu, Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Fatih Topuz ve Genel Müdür Sedide Akbulut'un günün anlam ve önemi hakkında yaptığı konuşmayla devam eden program, öğrencilere belge ve hediye takdiminin ardından Kıraat Kurulu Üyesi Ferruh Şen'in Kur'an tilaveti ve duasıyla sona erdi.

Bakmadan Geçme