100’üncü yılda her ay bir festival

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisarlılarla buluşan “Ziyafet Sofrası” isimli yetişkin tiyatro gösterisi, izleyenleri kahkahaya boğdu Osman Nuri Topbaş'ın eseri olan ve yönetmenliğini Osman Doğan'ın yapmış olduğu tiyatro oyunu “Ziyafet Sofrası”na ilgi oldukça yoğun oldu. Tiyatro oyuncuları arasında bulunan Yunus Emre Obut, İsmail Volkan Ceylan, İsmail Emre Biliciler ve Osman Doğan izleyicilerden sergiledikleri performans [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi’nin Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında Afyonkarahisarlılarla buluşan “Ziyafet Sofrası” isimli yetişkin tiyatro gösterisi, izleyenleri kahkahaya boğdu

Haber

Osman Nuri Topbaş’ın eseri olan ve yönetmenliğini Osman Doğan’ın yapmış olduğu tiyatro oyunu “Ziyafet Sofrası”na ilgi oldukça yoğun oldu. Tiyatro oyuncuları arasında bulunan Yunus Emre Obut, İsmail Volkan Ceylan, İsmail Emre Biliciler ve Osman Doğan izleyicilerden sergiledikleri performans ile tam not aldı. Mehmet ve Ahmet isimli iki arkadaşın yeni bir hayatı tanımasının işlendiği Ziyafet Sofrasının oyuncularının performansı da göz doldurdu.
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da öğrencilerimizin her daim yanlarında olduğumuzu buradan bir kez daha belirtmek istiyorum. 25 Mart’ta Nurullah Genç, 15 Mart’ta Hayati İnanç gelecek. Bundan sonra da fikir ve düşünce insanlarımızı belediyemiz olarak sizlerle bu salonda buluşturmaya devam edeceğiz. Bu yıl Büyük Taarruz’un 100. yılı olması münasebetiyle Türkiye Motor Sporları Federasyon Başkanıyla ve her ay bir festival olmak üzere 2022 yılında 10 ayrı festivali sizlerle Afyonlularla buluşturacağız. Tek gayemiz var; iyiyi, doğruyu, güzeli, hakikatı sizlerle buluşturmak.” dedi.
Seyirciler tiyatro bitiminde göz dolduran bir performans sergileyen oyuncuları ayakta alkışladı. Programa, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Jandarma Komutanı Jandarma Albay Yılmaz Kırgel, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş, Rektör Yardımcıları çok sayıda tiyatro severler katıldı.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme