100 günde elini sıkmadığım muhtar kalmadı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyon'a geleli 100 gün olmasına rağmen temas kurmadığı köy muhtarı kalmadığını söyledi Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Hocalar ilçesini ziyaret etti. Ziyarete Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, [&hellip]

100 günde elini sıkmadığım muhtar kalmadı

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyon’a geleli 100 gün olmasına rağmen temas kurmadığı köy muhtarı kalmadığını söyledi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Hocalar ilçesini ziyaret etti. Ziyarete Vali Yardımcısı Sabahattin Yücel, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, İGM Başkanı Salih Sel, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Ahmet Şevki Gümüş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vahit Okumuşer, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Burdur Karayolları 134. Şube Şefi Süleyman Ateş, Osmangazi EDAŞ İl Müdürü Mehmet Ekici ve Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik katıldı.
17 İLÇE ZİYARET EDİLDİ
Hocalar’da muhtarlarla bir araya gelen Vali Hakan Yusuf Güner “Ben Afyonkarahisar’a geleli neredeyse 100 gün oldu. Yani bu süre içerisinde elini sıkmadığım ve derdini dinlemediğim muhtar kalmadı. Bizim ziyaretlerimize eşlik eden İGM Başkanımız Salih Sel’e, Vali Yardımcılarımıza ve kurum müdürlerimize teşekkür ediyorum. Bizim tempomuza uyum sağladılar. Hızlı bir tempo oldu ama bu önemli vazifeyi yerine getirdik. Bu ziyaretlerimizle birlikte durum analizi yaprak ortaya bir fotoğraf çıkarttık. İnsanlarımızın ve muhtarlarımızın talep ve istekleri nelerdir. Bunları öğrendik. Başarılı bir yönetim tarzı için mutlaka içerisinde muhtarlarda yer almak zorundalardır. Sonuç itibarıyla tüm iş ve işlemlerimizde muhtarlarla bir araya geldik. Buradaki ziyaretimizle 17 ilçeyi ziyaret etmiş oluyoruz” dedi.
BAKAN
EROĞLU’NUN
KATKISI OLACAK
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katkılarıyla proje hazırlayacaklarını söyleyen Güner, “Sayın Bakanımızın öncülüğünde proje, çalışma ve faaliyetleri yürüteceğiz. Afyonkarahisar’daki alt ve üst yapı çalışmalarındaki başarıyı yaptığımız çalışmalar ile taçlandıracak, halkımıza sunduğumuz hizmeti en üst düzeye çıkaracağız. Yol var, asfalt var, kanalizasyon var, içme suyu var her şey var. Artık ne yapacağız? Önemli projeler ortaya koyup bu projeleri en iyi şekilde uygulayacağız. Millete hizmette durmak yok yola devam. Kimseye zorluk çıkarmak, kimseyi üzmek gibi bir niyetimiz yok. Ama çalışanı ve çalışmayı seviyoruz. Bu anlamda hareket sistemimiz bu olacak. Ben sözü sözün sahibi halkımıza ve halkımızın seçtiklerine bırakıyorum” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme