10 Uzman Yardımcısı Alınacak

İstanbul Milli Saraylar İdaresi Başkanlığına 10 Uzman Yardımcısı alımı yapılacak.

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı merkez teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 9’uncu dereceli 10 Milli Saraylar Uzman Yardımcısı kadrosuna sözlü sınav ile personel alınacak. 

BİRİNCİ GRUPTA MİLLİ SARAYLAR UZMAN YARDIMCILIĞI VAR

Kadrolara ilişkin grup numarası, öğrenim dalı, sayısı, sözlü sınava çağrılacak aday sayısı ve KPSS puan türleri bellidir. İdari ve Mali İşlerde 1’inci Grup Milli Saraylar Uzman Yardımcısı olarak öğrenim dalı Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin birinden mezun olma şartı aranacak. Bu kadroya 6 kişi alınacak. Sözlü Sınava 24 aday çağrılacak. Puan türü KPSS P32 olacak.

İKİNCİ GRUP UZMAN YARDIMCILIĞIN KAPSIYOR

2’inci Grupta Milli Saraylar Uzman Yardımcılığı görevine Müzeci olarak alım yapılacak. Bu alanda ki öğrenim dalı için; Müzecilik, Sanat Tarihi, Tarih, Arkeoloji, Türk-İslam Arkeolojisi, İletişim ve Türk Halkbilimi bölümlerinin birinden mezun olma şartı aranıyor. Bu alanda ki kadro sayısı 4 olurken sözlü sınava toplam 16 aday çağırılacak. Bu grup için KPSS puan türü KPSS P3 olacak. 

BAŞVURULAR 20 KASIM 2024’DE SONA ERECEK

Adaylar; giriş sınavı başvurularını e- Devlet üzerinden Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi. cbiko.gov.tr) adresinden e-Devlet şifresi ile elektronik ortamda yapacak. Başvurular;  23 Ekim 2024 tarihinde saat 10.00’da başlayıp 20 Kasım 2024 tarihinde saat: 23.59'da sona erecek. Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacak olup şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Bakmadan Geçme