• Haberler
  • Genel
  • 10 kilometrelik altyapı bitirildi – Kocatepe Gazetesi

10 kilometrelik altyapı bitirildi – Kocatepe Gazetesi

İscehisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ikibin beşyüz metre olan Ankara caddesindeki yolun her iki güzergâhının tamamının su- kanalizasyon hattı ve Afyon caddesinin 4000 metre uzunluğundaki caddenin 3500 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yenilendi. Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Mustafa Çibik 'Belediyemiz tarafından yapılan alt yapı çalışmalarında sona gelinde yaklaşık olarak 10000 mt uzunluğunda içme suyu ve [&hellip]

10 kilometrelik altyapı bitirildi

İscehisar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda ikibin beşyüz metre olan Ankara caddesindeki yolun her iki güzergâhının tamamının su- kanalizasyon hattı ve Afyon caddesinin 4000 metre uzunluğundaki caddenin 3500 metre uzunluğunda kanalizasyon hattı yenilendi.
Konuyla ilgili olarak Belediye Başkanı Mustafa Çibik “Belediyemiz tarafından yapılan alt yapı çalışmalarında sona gelinde yaklaşık olarak 10000 mt uzunluğunda içme suyu ve kanalizasyon hattı en son teknoloji ile üretilen modern borular kullanılarak yenilendi. Sürekli olarak aksaklıklara neden olan çarşı içeresinde bulunan hatların tamamı ve iki ana caddemiz olan Ankara caddesinin tamamı ve Afyon caddesinin büyük bir kısmı altyapı çalışmaları bitirildi” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme