10 katlı, dev mağaza – Kocatepe Gazetesi

İstikbal Mobilya, ülke genelindeki 838’inci mağazasını Afyonkarahisar’da açtı. Atatürk Caddesi’ndeki mağaza, 10 katlı ve 3 bin 500 metrekarelik bir alana sahip Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Atatürk Caddesi’ndeki büyük İstikbal mağazasının açılış törenine katıldı. Törende Boydak Holding İzmir Bölge Müdürü Özgür Keçeci bir konuşma yaparak mağazanın açılmasını sağlayan [&hellip]

10 katlı, dev mağaza

İstikbal Mobilya, ülke genelindeki 838’inci mağazasını Afyonkarahisar’da açtı. Atatürk Caddesi’ndeki mağaza, 10 katlı ve 3 bin 500 metrekarelik bir alana sahip

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, Atatürk Caddesi’ndeki büyük İstikbal mağazasının açılış törenine katıldı.
Törende Boydak Holding İzmir Bölge Müdürü Özgür Keçeci bir konuşma yaparak mağazanın açılmasını sağlayan İplikçioğlu Ailesi’ne teşekkür etti. Keçeci, “20 yıldır Boydak Holding’in Ege Bölge Temsilciliği’ni yürütmekteyiz. Bu güzel günümüzde Afyon’da mağazalarımızo açıyoruz. Bu güzel mağazayı Afyon’la buluşturan İplikçioğlu ailesine büyük teşekkür ediyoruz. Uzun bir süreç harcadılar, 9 aya varan bir tadilat süresi oldu. Sayılı İstikbal mağazalarından birini inşa ettiler” dedi.
Açılış törenine Mustafa Boydak’ın yanısıra, mağaza sahibi Metin İplikçioğlu, Belediye Başkanvekili Mustafa Albay, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, AFSİAD Başkanı Şükrü Demirayak, işadamları Şuayp Demirel, Adnan Demirel ve Salim Pancar da katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme