• Haberler
  • Genel
  • 10 Ağustos'ta İhsanoğlu seçilecek – Kocatepe Gazetesi

10 Ağustos'ta İhsanoğlu seçilecek – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçileceğine inandığını söyledi Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 6 partinin ortaklaşa aday gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu'nun zafere ulaşacağına inandığını kaydetti. Görgöz, 'Yüce milletimizin böylesine önemli bir seçimde hak için, adalet için, içeride ve dışarıda barış için, [&hellip]

10 Ağustos’ta İhsanoğlu seçilecek

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 10 Ağustos’taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçileceğine inandığını söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz, 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde, 6 partinin ortaklaşa aday gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’nun zafere ulaşacağına inandığını kaydetti. Görgöz, “Yüce milletimizin böylesine önemli bir seçimde hak için, adalet için, içeride ve dışarıda barış için, ülkemizin dirliği, birliği ve geleceği için 10 Ağustos’ta sandığa giderek Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı seçeceğine yürekten inanıyorum” dedi.
HALKIMIZ OLAN BİTENİN FARKINDA
Halkın, Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarındaki olumsuzlukları gördüğünü söyleyen Görgöz, “Halkımız, 12 yıllık iktidarı döneminde AKP’yi ve Başbakanı yeterince tanımıştır. İlk defa halkımızın iradesi ve oylarıyla Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Ülkemizde yüzyıllardır birlikte yaşadığımız milyonlarca insanımız AKP iktidarı döneminde şu ya da bu sebepten ayrıştırılmıştır ve bugün olan biten her şeyin farkındadır” diye konuştu.
DEVLET İMKANINI KULLANACAKLAR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın devletin tüm imkanlarını kullanacağını savunan Görgöz, “Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine, Başbakan olarak girmekte ısrarlı. Bu konuda muhalefet partilerinin Yüksek Seçim Kurulu’na itirazları, YSK tarafından reddedildi. Yani AKP’nin adayı, aynı zamanda Başbakan, seçimlere Başbakan olarak giriyor. Devletin ve Başbakanlığın verdiği bütün imkanları kullanarak, haksız rekabet ortamında kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapacaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme