• Haberler
  • Spor
  • '1 yıldan az sürede 100'den fazla madalya aldık'

'1 yıldan az sürede 100'den fazla madalya aldık'

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, 'Şuhut Belediyemize ait Spor Merkezi 1 yılı doldurmamasına karşın şimdiye kadar aldığımız madalya sayımız 100'ü geçmiş durumda. Çok kısa sürede Spor Merkezimiz bölgede cazibe noktası haline geldi. Spor merkezimizi her geçen gün büyütüyoruz.' dedi   İlk defa katıldıkları ve Antalya'da düzenlenen 2020 Wushu Türkiye Şampiyonası'nda 35 kilogram kategorisinde Gülşen Oynağanlı [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Şuhut Belediyemize ait Spor Merkezi 1 yılı doldurmamasına karşın şimdiye kadar aldığımız madalya sayımız 100’ü geçmiş durumda. Çok kısa sürede Spor Merkezimiz bölgede cazibe noktası haline geldi. Spor merkezimizi her geçen gün büyütüyoruz.” dedi

İlk defa katıldıkları ve Antalya’da düzenlenen 2020 Wushu Türkiye Şampiyonası’nda 35 kilogram kategorisinde Gülşen Oynağanlı 1. olarak altın madalya, 32 kilogram kategorisinde Serra Oğuz 2. olarak gümüş madalya ve Ebrar Eroğlu kendi kategorisinde 3. olarak kürsüde yerlerini aldılar.
İlk defa katılmalarına rağmen büyük azim ve hırsla başarı elde etmenin mutluluğunu yaşayan sporcularla gurur duyduklarını belirten Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, “Tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Tüm sporcularımızın müsabakalarını nefeslerimizi tutarak izledik, takip ettik. Madalya törenleri sırasında duygulandık. Şuhut Belediyemize ait Spor Merkezi 1 yılı doldurmamasına karşın şimdiye kadar aldığımız madalya sayımız 100’ü geçmiş durumda. Çok kısa sürede Spor Merkezimiz bölgede cazibe noktası haline geldi. Spor merkezimizi her geçen gün büyütüyoruz. Müsabakalarda madalya alan öğrencilerimizi ve ailelerini, başarılarında büyük katkısı olan eğitmenlerimizi tebrik ediyorum. Kulüp Başkanımız Abdullah Zeybek’e, Şuhut İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu’na ve öğrencilerimize desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Kaymakamımız Nurullah Kaya’ya da çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız çalışmaya devam etsin. Biz hep arkalarındayız.” dedi.
Şuhut Belediye Hisarspor öğrencileri hafta sonu Denizli’de düzenlenecek olan Güreş turnuvası için çalışmalarına devam ediyor.

Bakmadan Geçme