1 oy bile önemli – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 1 oyun bile seçimlerde önemli olduğunu söyledi Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 'AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları olarak partimiz kurulduğundan bu yana sürekli olarak bunu tekrarlıyoruz. Bir oy bile bizim seçimlerdeki başarımız ve başarısızlığımız noktasında belirleyici olmaktadır' dedi.AK Parti Merkez İlçe Başkanlığınca düzenlenen Hoca [&hellip]

1 oy bile önemli

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 1 oyun bile seçimlerde önemli olduğunu söyledi

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, “AK Parti Afyonkarahisar teşkilatları olarak partimiz kurulduğundan bu yana sürekli olarak bunu tekrarlıyoruz. Bir oy bile bizim seçimlerdeki başarımız ve başarısızlığımız noktasında belirleyici olmaktadır” dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığınca düzenlenen Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sandık yönetim kurulu eğitim toplantısında bir konuşma yapan Eser, Türkiye’nin 2002 yılından bu zamana vaat ettiklerini gerçekleştiren bir iktidar tarafından yönetildiğini söyledi. Eser, “Baktığınız zaman Türkiye ulaşımda, sağlıkta, eğitimde ve her alanda tahmin bile edilemeyecek oranda gelişme gösterdi. Kişi başı milli gelir arttı. Halktan toplanan vergiler faize gitmek yerine halka hizmete dönüştü. Bütün bunların tek bir nedeni vardır. İstikrarlı bir yönetim ve AK Parti siyaset anlayışı. Sonuçta belediye hizmetlerinde çok daha iyi seviyelere ulaşmış bir Afyonkarahisar. Bütün bunların devamının sağlanmasında sandık yönetim kurulu üyelerimize büyük bir sorumluluk düşmektedir” diye konuştu.
“AK PARTİ’YE SANDIKLARDA SAHİP ÇIKALIM”
Eser, AK Parti’nin başarılı olmasında ve hayal bile edilemeyen pek çok hizmeti gerçek kılmasında esas olanın halkın verdiği helal oylar olduğunu belirterek şöyle konuştu:
“Hizmetlerin devam etmesi için, halkın sözde değil özde egemen olduğu bir yönetimin devam etmesi için AK Parti belediyecilik anlayışının sürmesi gerekiyor. Bunun yolu da sandıklara sahip çıkmak ve AK Parti’ye oy vermektir. Bizim seçimlerde başarılı olmamamızın yolu hiç zor değil. Yapmamız gereken tek şey yapılan yatırım ve hizmetleri anlatmak. Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın nereden nereye geldiğini anlatmak. Afyonkarahisar’da hedefimiz tüm beldelerde başarılı olmak ve tabii ki il belediyesinde hizmetlere devam etmektir. İnşallah bu hedefimiz de gerçekleşecektir.”
Eser’in konuşmasının ardından Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Beşkardeş ve Seçim İşleri Başkanı Cevdet Keçeci tarafından sandık yönetimi ile ilgili bilgiler verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme