• Haberler
  • Genel
  • 1 Nisan’da yeni Afyonkarahisar – Kocatepe Gazetesi

1 Nisan’da yeni Afyonkarahisar – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 1 Nisan 2014’ten itibaren yeni bir Afyonkarahisar için çalışacaklarını söyledi MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında halk toplantılarına devam ediyor. Toptancı Hali, Pazaryeri esnafını ve vatandaşlar ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Esentepe Mahallesi [&hellip]

1 Nisan'da yeni Afyonkarahisar

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, 1 Nisan 2014’ten itibaren yeni bir Afyonkarahisar için çalışacaklarını söyledi

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında halk toplantılarına devam ediyor. Toptancı Hali, Pazaryeri esnafını ve vatandaşlar ile bir araya gelen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Esentepe Mahallesi Atakent Site sakinlerini ziyaret etti. Burada vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Çetinkaya, 1 Nisan’da mazbatayı aldıktan sonra yeni bir Afyonkarahisar için söz verdi. Çetinkaya,halkın sorunlarını dinlemek için toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek, “Sorunları biliyorum demek yeterli değil, sorunları bilip bu sorunlara çözüm getirmek gerekli” dedi.
Mahalle halkıyla buluşması sırasında projelerini anlatan başkan adayı Çetinkaya, mahallelerin sıkıntılarına hızlı bir çözüm üreteceğini, bahane üreten bir başkan değil, çözüm üreten bir başkan olacağını söyledi. Bilgi evleri yetersizliğine değinen Çetinkaya, her mahallede olması gereken bilgi evlerine gerekli titizlikle yaklaşılmadığını söyleyerek, “Nasip olur da 1 Nisan sabahı halkımızın teveccühüyle mazbatayı alırsak, her mahallenin sosyal, kültürel yapısına uygun kütüphaneler oluşturacağız. Bilgi evleri sayısına bakarsak Afyonkarahisar için yetersizdir. Bunların çoğaltılarak halkımızın kullanımına açılması gereklidir ve biz söz veriyoruz; her mahallemize bir bilgi evi yapacağız” ifadelerine kullandı.
BELEDİYE ARAÇLARIYLA
ERZAK İDDİASI
Afyonkarahisar’da bulunan bir yardım kuruluşunun, belediye araçlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşları teşhir edercesine, alenen erzak dağıtmasını da eleştiren aday Çetinkaya, bunun ne dinimize, ne örfümüze ne de Türk milletinin adetlerine uygun olmadığını söyledi.
Çetinkaya konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Belediye araçlarıyla erzak dağıtılması, insanımızın teşhir edilmesi, ne yönden bakarsak bakalım; kimsenin kabulleneceği bir durum değildir. Aşevi araçlarının mahalle ortalarında, ihtiyaç sahiplerinin tek sıraya sokularak herkesin gözünün içine sokar gibi yemekler dağıtılması, insanımızı küçük düşürüp, sosyal hayatlarında psikolojik rahatsızlıklara neden olmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi üretken belediyecilik anlayışı ile 1 Nisan günü göreve geldiğimizde, yapılan yardımlar iki misline çıkacaktır ve bunlardan sizler de dahil hiçbirinizin haberi olmayacaktır”
“45 GÜN SABREDİN”
Çetinkaya, Pazar yerini ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi. 5 yıldır çile üstüne çile çektikleri belirten esnaflar, belediyeden yeterli desteği göremediklerini söylediler. Bazı esnaflar sergilerinin bulunduğu alanı kendi imkânlarıyla kapatmak zorunda kaldıklarını belirterek “ biz üstümüzü kendimiz kapattık, yaklaşık 5 bin liraya mal oldu. Yakında Pazar yeri taşındığında burası ne olacak? Ben mağdur olmayacak mıyım?” diye sordu.
Bu durumun sosyal belediyecilik anlayışına çok aykırı olduğunu belirten Çetinkaya ise “45 gün sabredin, 45 gün sonunda 1 Nisan sabahından itibaren sizler için her şey güzel olacak” ifadelerini kullandı.
Esnafın büyük bir desteğiyle karşılanan Çetinkaya, esnaftan ziyade vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun olduğu alana yapılacak olan inşaatı durdurulması gerektiğini belirten vatandaşlar Afyonkarahisar’da nefes alacak yerin bırakılması gerektiğini söylediler. Kent Bilimci olduğu için kentteki düzenin Fatih Çetinkaya tarafından oturtulacağına inandıklarını belirten vatandaşlar, “Biz orada bayanlar olarak, sabah yürüyüşlerimizi, sporumuzu yapıyorduk şimdi ne yapalım, nerde nefes alalım. Siz Kent bilimcisiniz, bu işinin nasıl olması gerektiğini bilirsiniz. O alanın yapımını lütfen durdurun. Allah’ın izni ile inşaAllah sırtınız yere gelmeyecek sana desteğimiz sonuna kadar” dediler.
Yapılacak inşaatın kendisini de rahatsız ettiğini söyleyen MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, “eğer 45 gün sonunda geç kalmamış olursak, bu çalışmayı durduracağım, vatandaşların nefes alacakları yerleri güzelleştirip, tekrar vatandaşa sunacağım” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Fatih Çetinkaya, Fuar Alanı bölgesinin Milliyetçi Hareket Partisi belediyecilik anlayışıyla oluşturulduğunu belirterek “Hâl bölgesi Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediyecilik anlayışıyla yapılmıştır. Ama bakıyoruz ki o günden bu güne buralarda hiç bir şey değişmemiş. O zaman hizmet yine bize düşüyor, biz yaptık, yine bizim anlayışımızla altın dönemine dönecek” dedi.

FUAR HASTANESİ’NE ZİYARET
Fatih Çetinkaya, Fuar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Yücel, Başhekim Ali Ertan Ercan ve Uzman Doktor Ali Rıza Bahadır’la bir araya geldi.

OTOPAZARI GİRİŞ ÜCRETİ DÜŞECEK
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “Büyükşehirlerde bile otomobil pazarı giriş ücretleri 4 lira iken Afyonkarahisarımızda ücretlerinin sekiz lira olması, vatandaşlarımızı sıkıntıya düşürüyor.Bunu büyükşehirlerdeki fiyat üzerinden değerlendirecek, 4 liraya düşüreceğiz” dedi.

Bakmadan Geçme