1 milyonluk ödenek Erkmen'in – Kocatepe Gazetesi

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş Erkmen Belediyesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan aktarılan 1 milyon liralık ödeneğin Erkmen Beldesi'nde kullanılacağını bildirdi.Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm bölgesi yollarında kullanılmak üzere aktarılan 1 milyon liralık ödeneğin Erkmen Beldesi'nde kullanılacağını belirten Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, 'Bu ödenek Erkmen beldesi sınırları içerisindeki turizm yolları için gönderildi. Yaylabağı [&hellip]

Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş Erkmen Belediyesi için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan aktarılan 1 milyon liralık ödeneğin Erkmen Beldesi’nde kullanılacağını bildirdi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm bölgesi yollarında kullanılmak üzere aktarılan 1 milyon liralık ödeneğin Erkmen Beldesi’nde kullanılacağını belirten Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, “Bu ödenek Erkmen beldesi sınırları içerisindeki turizm yolları için gönderildi. Yaylabağı ve Gazlıgöl belediyeleri daha önceden bu ödenekten pay almışlardı. Son gelen 1 milyon liralık ödenek belediyemize gönderilmiştir.” dedi.
Başkan Kuş, bu ödeneğin sağlanmasında katkısı bulunan herkese bir kez daha teşekkür ettiklerini belirterek, “1 milyon TL’lik ödenek beldemizde yeni yatırımlara kaynak olacak.” dedi.

Bakmadan Geçme