1 Mayıs’ta Selda Bağcan konseri

Afyonkarahisar’da 1 Mayıs, miting ve Selda Bağcan konseri ile kutlanacak Tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da 1 Mayıs kutlamaları için hazırlık yapılıyor. Afyonkarahisar’da 1 Mayıs, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek açık hava toplantısının ardından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek Selda Bağcan konseri ile devam edecek. Kutlamalar hakkında bilgi veren Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız, “Bu sene [&hellip]

1 Mayıs'ta Selda Bağcan konseri

Afyonkarahisar’da 1 Mayıs, miting ve Selda Bağcan konseri ile kutlanacak

Tüm yurtta olduğu gibi Afyonkarahisar’da da 1 Mayıs kutlamaları için hazırlık yapılıyor. Afyonkarahisar’da 1 Mayıs, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek açık hava toplantısının ardından Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek Selda Bağcan konseri ile devam edecek.
Kutlamalar hakkında bilgi veren Eğitim-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Ömer Akyıldız, “Bu sene meydandaki gösteriye Türk-İş, Kesk, CHP ve EMEP ile üniversite öğrencileri katılacak. Hedefimiz geçen yıl toplanan kitlenin 2 katı büyüklüğünde bir kitleyi oraya getirmek. İlçeler ve Akşehir’den de buraya gelenler olacak” dedi.
1 Mayıs akşamı saat 19.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Selda Bağcan’ın konser vereceğini belirten Akyıldız, “Konserin bilet fiyatı 20 lira olarak belirlendi. Konser biletleri, Ozan Kırtasiye, Elif Kırtasiye, Gürcan Giyim ile Eğitim-Sen’den alınabilir. Konser için bölge illerden de talep alıyoruz. Salonun dolacağını düşünüyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme