1 Mayıs, 2 kutlama – Kocatepe Gazetesi

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda Afyonkarahisar'da 2 kutlama yapılacak. CHP, KESK ve EMEP Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama düzenledi. Türk-İş ve bağlı sendikalar ise Yeşilyol'daki Harb-İş Şubesi önünde İşçi Bayramı'nu kutlayacak Afyonkarahisar'da 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda 2 ayrı kutlama programı düzenlenecek. Bu kutlamalardan biri Cumhuriyet Meydanı'nda, diğeri ise Yeşilyol'da gerçekleştirilecek. Cumhuriyet Meydanı'ndaki kutlama hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi için Kamu [&hellip]

1 Mayıs, 2 kutlama

1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Afyonkarahisar’da 2 kutlama yapılacak. CHP, KESK ve EMEP Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama düzenledi. Türk-İş ve bağlı sendikalar ise Yeşilyol’daki Harb-İş Şubesi önünde İşçi Bayramı’nu kutlayacak

Afyonkarahisar’da 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda 2 ayrı kutlama programı düzenlenecek. Bu kutlamalardan biri Cumhuriyet Meydanı’nda, diğeri ise Yeşilyol’da gerçekleştirilecek.
Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlama hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi için Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı Sağlık Emekçileri Sendikası Şube Başkanı Hasan Dişyar, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Görgöz ve Emek Partisi İl Başkanı Hasan Koçak’la birlikte basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında konuşan Hasan Dişyar, “İşçi sınıfının, emekçilerin uluslararası birlik, dayanışma ve mücadele gününde, 1Mayıs Bayramında el ele, kol kola, omuz omuza alanlarda olacağız. 1 Mayıs 2013’te, dünyanın bütün işçileriyle, emekçileriyle, ezilenleriyle, yoksullarıyla, işsizleriyle, gençleriyle, öğrencileriyle, kadınlarıyla birlikte erkek egemen kapitalist sistemin sömürüsüne, baskısına karşı, emperyalizmin dünya halklarına saldırılarına karşı, emek için, barış için, eşitlik için, özgürlük ve demokrasi için sesimiz sokaklardan çığ gibi yükselecek” dedi.
ANITPARK’TA BULUŞMAYA DAVET
Dişyar, “Eşitlikten, özgürlükten, barıştan, yana bir ülke ve dünya kurmak, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hakim olduğu bir geleceği yaratmak için mücadelemize devam edeceğimizi tüm halkımıza duyuruyor, 1 Mayıs 2013 günü Anıtpark Meydanı’nda saat 15’te bir arada sesimizi yükseltmeye, sözümüzü söylemeye çağırıyoruz” diye konuştu.
TÜRK-İŞ, YEŞİLYOL’DA
Türk-İş ve bağlı sendikalar ise, 1 Mayıs’ı Yeşilyol’daki Harb-İş Afyonkarahisar Şubesi önünde kutlayacak. Türk-İş içinde yapılan toplantı sonucunda ortaya çıkan karar gereği, Türk-İş ve bağlı sendikalar 1 Mayıs’ta saat 11 ile 13 arasında Yeşilyol’da İşçi Bayramı’nı kutlayacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme