1. Ligin son maçı bugün

Spor Toto 1. Lig'de düşme potasından kurtulamayan AFJET Afyonspor lige veda ediyor. AFJET Afyonspor sezonda toplaması gereken puanı toplayamadığı için lige veda ediyor. AFJET Afyonspor ligde kalması için matematiksel tüm işlemler tükendi. Afyonspor da bugün oynayacağı Ümraniye maçı ile Spor Toto 1. Lig'e veda edecek. Maç bugün saat 16.30'da Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi'nde yer alan [&hellip]

Spor Toto 1. Lig’de düşme potasından kurtulamayan AFJET Afyonspor lige veda ediyor. AFJET Afyonspor sezonda toplaması gereken puanı toplayamadığı için lige veda ediyor. AFJET Afyonspor ligde kalması için matematiksel tüm işlemler tükendi. Afyonspor da bugün oynayacağı Ümraniye maçı ile Spor Toto 1. Lig’e veda edecek. Maç bugün saat 16.30’da Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’nde yer alan Zafer Stadyumu’nda başlayacak.
MAÇTA SAKA
GÖREV ALACAK
AFJET Afyonspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak maçta orta hakem olarak A Klasman hakem olan Sarper Barış Saka görev alacak. Saka’ya Gürcan Dönmez ve Ramazan Ufuk Avdaş yardımcılık yapacak. Maçta Ali Karatutlu da 4. Hakem olarak görev alacak.

Bakmadan Geçme