1. Lig ekiplerinden deneme maçı

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig'de mücadele edecek olan Balıkesirspor ve Denizlispor Afyonkarahisar kampı hazırlıkları çerçevesinde karşı karşıya geldi. Yeni sezon öncesinde yapılan çalışmaları hazırlık maçlarıyla pekiştirmek isteyen takımlar yaptıkları hazırlık maçlarında eksiklerini görerek sezona hazır bir şekilde başlamak istiyor. Denizlispor'un 2-1'lik skorla kazandığı maçta Balıkesir'de hafif sakatlıkları bulunan kaptan Burak Çalık ve Abdülkadir Özgen [&hellip]

2017-18 futbol sezonunda TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan Balıkesirspor ve Denizlispor Afyonkarahisar kampı hazırlıkları çerçevesinde karşı karşıya geldi. Yeni sezon öncesinde yapılan çalışmaları hazırlık maçlarıyla pekiştirmek isteyen takımlar yaptıkları hazırlık maçlarında eksiklerini görerek sezona hazır bir şekilde başlamak istiyor. Denizlispor’un 2-1’lik skorla kazandığı maçta Balıkesir’de hafif sakatlıkları bulunan kaptan Burak Çalık ve Abdülkadir Özgen karşılaşmada forma giymezken, uzun süreli sakatlıklarını atlatan Muhammet Ali Doğan ve Oğuz Yılmaz aylar sonra ilk kez bu maçta forma giydi.
MAÇTAN DAKİKALAR
19. dakikada gelişen Balıkesirspor atağında Bülent Cevahir’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Foxi kafayı vurdu. Top kale direğinin yanından auta çıktı.
23. dakikada gelişen Balıkesir atağında Foxi’nin getirdiği topta Nizamettin rakip ceza yayı üzerinden kaleyi yokladı. Nizamettin’in sert şutu üstten auta gitti.
36. dakikada Balıkesirspor’da Cüneyt uzun topla Foxi’yi buluşturdu. Ceza sahasına girer girmez kaleyi yoklayan Foxi’nin şutu farklı şekilde dışarı çıktı.
38. dakikada Balıkesirspor atağında Glumac müsait pozisyondaki Doğa’yı gördü. Sıfıra inen Doğa ortasını altı pasa yaptı. Topa iyi yükselen Foxi güzel bir vuruşla topu ağlara yolladı. 1-0
60. dakikada Denizlispor’da kazanılan serbest vuruşu Barış kullandı. Barış’ın şutu üst direğe çarparak auta çıktı.
72. dakikada hızlı gelişen Balıkesir atağında Muhammed Ali, pasını Doğa’ya aktardı. Doğa’nın şutu Taşkın’dan döndü. Dönen topu Cüneyt gelişine tamamladı. Şut üstten auta gitti.
83. dakikada Denizlispor’da kazanılan penaltıyı Barış kullanırken maça eşitliği getirdi. 1-1
89. dakikada Denizli atağında Cüneyt’in uzaklaştırmak istediği top Cihan’da kaldı. Cihan şutunu çekti Oğuz’dan döndü. Top tekrar Cihan’ın önünde kaldı ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-2
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmadı ve Denizlispor maçı 2-1 kazanmayı başardı.

Bakmadan Geçme