1 Kasım'da millet ferasetini gösterdi

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken ve Hüseyin Tutumlu, her hafta Salı günü düzenlenen haftalık değerlendirme toplantısını dün partide gerçekleştirdiler.TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEKAK Parti İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Ötken, Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diledi. Mustafa Ötken, dün sabah saat saatlerinde İstanbul, Beyazıt'ta çevik kuvvet polislerini [&hellip]

Adalet Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkan Yardımcıları Mustafa Ötken ve Hüseyin Tutumlu, her hafta Salı günü düzenlenen haftalık değerlendirme toplantısını dün partide gerçekleştirdiler.
TERÖRLE MÜCADELE SÜRECEK
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mustafa Ötken, Ramazan ayının tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini diledi. Mustafa Ötken, dün sabah saat saatlerinde İstanbul, Beyazıt’ta çevik kuvvet polislerini taşıyan araca yapılan bombalı saldırı sonucu 7 polis ve 4 vatandaşın şehit olmasından duydukları üzüntüyü ifade etti. Ötken, şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa, ailelere ise sabır diledi. Terörün tüm hainliği ile meydanlarda olduğunu belirten Ötken; “Hükümetimiz her dönemde olduğu gibi 2015 yılının Haziran ayı itibariyle de artan terörle bitene kadar mücadelesini sürdürecek” dedi. AK Parti Milletvekili Hatice Dudu Özkal’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Afrika gezisine eşlik ettiğini aktaran Ötken, 70 İl Danışma Meclisi Toplantısını da gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi.
VATANDAŞ
DİĞERLERİNİ GÖRDÜ
İstanbul Beyazıt’ta meydana gelen terör saldırısını kınayan AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, yaklaşık 5 ilçenin MGK kararı ile yerinin değiştirildiğini, terörle mücadelenin sadece sahada teröristle mücadele ile sınırlı olmadığını söyledi. Hüseyin Tutumlu,  geleceğe dönük güvenlik politikalarının geliştirilmesi, buna uygun iskan politikaları geliştirilmesi tarzında mücadelenin sürdürüldüğünü kaydetti. Tutumlu, Kocatepe Gazetesi muhabiri 7 Haziran Milletvekili Genel Seçimleri yıldönümünde gelinen noktayı nasıl değerlendiriyorsunuz sorusunu cevaplandırdı.  Hüseyin Tutumlu, terörle en yoğun ve kapsamlı mücadele dönemi yaşandığını ifade etti. Tutumlu; “7 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinin yıldönümü. 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan siyasi tabloyu iyi okuyabilen, milletin taleplerini doğru değerlendirebilen, siyasi bir hareket olan AK Parti muhalefet partileri olan özellikle CHP, MHP ve HDP’nin uzlaşmaz biraraya gelmez tutumları ve ülkenin önünü açıcı olmak yerine siyasi istikrarı sağlamak yerine sanki siyasi istikrarsızlığa dönüştürme tarzında çabalar gösterdiklerini gördüler” dedi.
SENARYONUN ÖNÜ
1 KASIM’DA KESİLDİ
CHP, MHP ve HDP’nin yaptıkları yanlış hareket ve hesaplar sonucu 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sürecine gidildiğini kaydeden Hüseyin Tutumlu, sıraladığı bu partilerin ülkeyi düşünmek yerine daha güçlü bir konumu elde etme hesabı yaptıklarını dile getirdi. Tutumlu şöyle konuştu: “1 Kasım seçimlerinde herşeyi pazarlık unsuru yapmanın bedelini halkımız gerektiği biçimde ödetmiştir. 7 Haziran ile 1 Kasım seçimleri arasında ülkede de ciddi enerji kaybı yaşandı. Ekonomide doğal olarak bir dalgalanma meydana geldi. 20 Temmuz 2015 tarihinden sonra terörde ciddi bir yükseliş gerçekleşti. Çünkü siyasi istikrarsızlığın ekonomik istikrarsızlığı, onun da terörü besleyeceği kafası azıcık çalışan herkesin yapabileceği bir analizdir. Terör örgütü özellikle Türkiye’de çıkan siyasi istikrarsızlık ve özellikle Suriye’de kendince fırsat gördüğü durumu değerlendiriyor. Suriye’nin kuzeyinde ve Türkiye’de hakimiyet alanını genişletmek, demokratik özerklik hakkı adı altında Türkiye’yi zora sokuşu ile yeni kazanımlar elde etmeye çalıştı. Ama 1 Kasım Milletvekili Genel Seçim sonuçları milletimizin feraseti ile bu senaryonun önünü kesti”>>  Burcu AYDIN’ın Haberi

“HİÇİR AK PARTİLİ AŞAĞILIK İŞLERE GİRMEZ”
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu, Afyonkarahisar merkezinde ikamet ettiği ileri sürülen bir kişinin danışman sıfatı kullanarak iş takipçiliği yaparak kazanç elde ettiği yönündeki iddiları yorumladı. Tutumlu sözlerine şöyle devam etti: “Bir başka gazeteci bu konuyu bana birkaç gün önce iletmişti. Bende konuyu araştırdım. Farklı şeyler söylendi. Kişinin ismini daha önce duymuştum. Bu kişinin Afyonlu olma ihtimali de var. AK Parti’den hiç kimse ister danışman sıfatında olsun ister çalışan sıfatında olsun, ister milletvekili isterse eski milletvekili sıfatında olsun fark etmez. AK Partiden hiç kimse böyle şeylere girmez. Bunlar aşağılık işlerdir. Bunu yapan insanlar aşağılık, şerefsiz kişilerdir. Çünkü bunu yapan insanlar aşağılık ve şerefsizdirler. Onlar sadece bir kişinin hayalleri ile değil toplumu oluşturan insanların birbirine olan güven duygusunu zedeliyorlar. Toplumsal yozlaşmaya sebep oluyorlar. Toplumun gücü kırılıyor. Onun için alçak ve şerefsizdirler” dedi.

Bakmadan Geçme