+1 Eğitim Modeli istişare edildi

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş MCBÜ'deki değerlendirme toplantısına katıldılar   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) ev sahipliğinde düzenlenen 'İşletmede Mesleki Eğitim ve İşyeri Uygulama' ile ilgili çalışma ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıya MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet [&hellip]

AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş ve AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş MCBÜ’deki değerlendirme toplantısına katıldılar

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) ev sahipliğinde düzenlenen “İşletmede Mesleki Eğitim ve İşyeri Uygulama” ile ilgili çalışma ve değerlendirme toplantısına katıldı.
Toplantıya MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ve ISUBÜ Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Kabul katıldı.
Toplantıda, Türkiye’de birçok üniversitede uygulanan ve iş dünyasının nitelikli istihdam ihtiyacına cevap veren +1 Eğitim Modelinin daha etkin bir şekilde kullanılması ve geliştirilebilecek yönleri üzerinde karşılıklı etkileşim halinde olunması kararlaştırıldı.
Toplantının ardından AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Okumuş, rektörlerle birlikte MCBÜ Teknoloji Geliştirme Bölgesi (TEKNOKENT) ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan ve Üniversite-Milli Eğitim ve sanayi işbirliği kapsamında faaliyetlerde bulunan şirketleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme