1 Amatör Lig’de Play-Off zamanı

1. Amatör Lig’de sezonun maçları tamamlanırken 6 takımın yer alacağı Play-Off turu başlıyor   Lig’de 3 grupta oynanan lig sezonu sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımların mücadele edeceği Play-Off turu için bugün kura çekimi yapılacak. Ligin en iyisi olan 6 takımın yer alacağı Play-Off turuna A Grubu’ndan İhsaniye Belediyespor ve Döğer Belediyespor, B Grubu’ndan [&hellip]

1. Amatör Lig’de sezonun maçları tamamlanırken 6 takımın yer alacağı Play-Off turu başlıyor

Lig’de 3 grupta oynanan lig sezonu sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan takımların mücadele edeceği Play-Off turu için bugün kura çekimi yapılacak. Ligin en iyisi olan 6 takımın yer alacağı Play-Off turuna A Grubu’ndan İhsaniye Belediyespor ve Döğer Belediyespor, B Grubu’ndan Kocaöz Belediyespor ve Evcilerspor-Sandıklı Kumalarspor maçının galibi, C Grubu’ndan ise Beyyazı Belediyespor ve Mahmutköyü 1453 Gençlikspor katılacak.
Maçlar tek devre eleme usulü Afyonkarahisar Kocatepe Spor Kompleksi’nde oynanacak. İlk 3’e giren ekipler Süper Amatör Lig’e terfi edecek. 4., 5. ve 6. sırada yer alan takımlar ise Süper Amatör Lig’de takım sayısının azalması halinde davet edilecek.
C Grubu’nda oluşan puan eşitliğinden dolayı Evcilerspor-Sandıklı Kumalarspor baraj maçı oynayacak. Oynanan maçın galibi ise Play-Off potasına girecek.
Play-Off Grubu ve Evcilerspor-Sandıklı Kumalarspor baraj maçının tarihleri bugün çekilecek kura ile belirlenecek. >> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme