1. Amatör Lig’de de 2. hafta devam edecek

İptal edilen ligler arasında bulanan 1. Amatör Lig’de bu hafta sonu kalan maçlar oynanacak 1. Amatör Lig A ve B Grubu’nda hafta sonu oynanmayan maçlar bu hafta oynatılacak. A Grubu’nda oynanmayan Küçükçobanlıspor-Sadıkbeyspor ve Ahmetpaşaspor-Ballık Gençlikspor maçları bu sonu hafta oynanacak. B Grubu’nda ise oynanmayan maçlarda ise Fethibey Belediyespor-Karşıyakaspor ve Erkmenspor ile Işıklar Belediyespor karşılaşmaları bu [&hellip]

 1. Amatör Lig'de de 2. hafta devam edecek

İptal edilen ligler arasında bulanan 1. Amatör Lig’de bu hafta sonu kalan maçlar oynanacak

1. Amatör Lig A ve B Grubu’nda hafta sonu oynanmayan maçlar bu hafta oynatılacak. A Grubu’nda oynanmayan Küçükçobanlıspor-Sadıkbeyspor ve Ahmetpaşaspor-Ballık Gençlikspor maçları bu sonu hafta oynanacak. B Grubu’nda ise oynanmayan maçlarda ise Fethibey Belediyespor-Karşıyakaspor ve Erkmenspor ile Işıklar Belediyespor karşılaşmaları bu hafta sonu oynanacak.
A Grubu müsabakalarında oynanan diğer maçlarda Gezlerspor, Susuz Belediyespor’a 6-1’le mağlup oldu. Akçinspor’da ise kaptan İsa’nın yokluğunda Sinanpaşa Belediyespor 5-4’le kazandı.
B Grubu karşılaşmalarında ise Çağlayan Belediyespor Beyyazı Belediyespor’u 3-0’la geçti. Akören Belediyespor ise Dinar Tatarlıspor’u 5-4’le geçmişti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme