1. Amatör Lig’de 2. hafta geride kaldı

19 takımın 3 grupta mücadele ettiği 1. Amatör lig’de 2 hafta geride kaldı   Süper Amatör Lige çıkmak için mücadele veren 19 takımın 3’ü bu sezon üst lige çıkacak. A Grubunda verilen mücadelede 2 hafta sonunda İhsaniye Belediyespor ile Sarık Gençlikspor 6 puanla lider, Döğer Belediyespor 3 puanla üçüncü sırada, Taşoluk Belediyespor ile Yaylabağıspor’un 1’er [&hellip]

19 takımın 3 grupta mücadele ettiği 1. Amatör lig’de 2 hafta geride kaldı

Süper Amatör Lige çıkmak için mücadele veren 19 takımın 3’ü bu sezon üst lige çıkacak.
A Grubunda verilen mücadelede 2 hafta sonunda İhsaniye Belediyespor ile Sarık Gençlikspor 6 puanla lider, Döğer Belediyespor 3 puanla üçüncü sırada, Taşoluk Belediyespor ile Yaylabağıspor’un 1’er puanı bulunurken, Sadıkbeyspor puansız son sırada.
B Grubunda 6 puanı bulunan tek takım Kocaöz Belediyespor lider. 4 puanlı Sandıklı Kumlarspor ve Evcilerspor ikinci sırada, 1 puanlı Dinar Belediyespor ve Dazkırı Belediyespor 4 ve 5. sırada puanı bulunmayan Bayatspor ise 6. sırada yer alıyor.
C Grubunda 6 puana ulaşan takım bulunmazken, 5 takım da 3 puanla lider konumda. Mahmutköyü 1453 6 gol averajı ile ilk sırada, Mahmutköyü Kartalspor 4 averajla 2. sırada, Demirçevrespor 3 gol averajı ile 3. sırada, Balçıkhisar Belediyespor 1 averaj ile 4. sırada, Beyyazı Belediyespor 1 averajla 5. sırada, puanı bulunmayan ve -5 averajı olan Güney Belediyespor 6. sırada, yine puanı olmayan ve -10 averajına sahip Değirmenayvalıspor ise 7. sırada yer alıyor.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme