• Haberler
  • Spor
  • 1. Amatör Lig kaldığı yerden devam ediyor

1. Amatör Lig kaldığı yerden devam ediyor

Ligde A ve B Grupları'nda mücadele eden takımlar ikinci yarıya yarın ve Pazar günü oynanacak olan maçlarla başlayacak   1. Amatör Lig A ve B Grupları'nda mücadele eden takımlar, ilk yarıyı tamamlamış ve lige bir hafta ara verilmişti. Verilen aranın ardından ikinci yarı hafta sonu yapılacak olan ilk maçlarla başlayacak. Yarın oynanacak olan iki maçta [&hellip]

Ligde A ve B Grupları’nda mücadele eden takımlar ikinci yarıya yarın ve Pazar günü oynanacak olan maçlarla başlayacak

1. Amatör Lig A ve B Grupları’nda mücadele eden takımlar, ilk yarıyı tamamlamış ve lige bir hafta ara verilmişti. Verilen aranın ardından ikinci yarı hafta sonu yapılacak olan ilk maçlarla başlayacak. Yarın oynanacak olan iki maçta Gebeceler Belediyespor ile İhsaniye Belediyespor ve Nuribey Belediyespor ile Yaylabağıspor karşı karşıya gelecek.
Bu iki maçtan sonra Pazar günü ise 4 maç daha oynanacak. A Grubu’nda Çobanlar Belediyespor ile Demirçevrespor, Kayıhan Belediyespor ile Çağlayan Belediyespor karşı karşıya gelecek. B Grubu Pazar günü maçlarında ise Sadıkbeyspor ile Erkmenspor ve Başmakçıspor ile Dazkırı Belediyespor karşılaşacak. Haftanın son maçında ise Evcilerspor, Tatarlı Gençlikspor’u konuk edecek.

Bakmadan Geçme