• Haberler
  • Genel
  • 1. Amatör kazanı kaynıyor – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör kazanı kaynıyor – Kocatepe Gazetesi

1. Amatör kümede mücadele eden takımların son viraja girdiği bu haftalarda hangi takımların Play-Off oynayacağı hangi takımın düşeceği belli olması için son iki haftaya girildi 1. Amatör Lig A Grubu'nda düşme potasında bulanan Değirmenayvalıspor'un ihtimali neredeyse kalmadı. 2 puanı bulunan Değirmenayvalı kalan son iki haftada önce Sinanpaşa Belediyespor'la karşılaşacak sonra da Akcin'le oynayacak. Değirmenayvalı bu [&hellip]

1. Amatör kazanı kaynıyor

1. Amatör kümede mücadele eden takımların son viraja girdiği bu haftalarda hangi takımların
Play-Off oynayacağı hangi takımın düşeceği belli olması için son iki haftaya girildi

1. Amatör Lig A Grubu’nda düşme potasında bulanan Değirmenayvalıspor’un ihtimali neredeyse kalmadı. 2 puanı bulunan Değirmenayvalı kalan son iki haftada önce Sinanpaşa Belediyespor’la karşılaşacak sonra da Akcin’le oynayacak. Değirmenayvalı bu iki maçtan 3’er puan çıkarabilirse en yakın rakibi Gezler’den 3 puan silinmesi halinde Değirmenayvalı ligde kalır.
A GRUBU PLAY-OFF
HEYECANI YAŞACAK TAKIMLAR
A Grubu’nda mücadele veren Taşoluk Belediyespor ve Sülünspor kesin olarak Play-Off oynayacak takımlar. 3. takımın Sinanpaşa Belediyespor olma olasılığı yüksek. Sinanpaşa Belediyespor’un Play-Off’lara katılması için gereken sadece 1 puan. Değirmenayvalıspor ile bu hafta karşılaşacak olan Sinanpaşa bu maçtan mağlubiyetle ayrılırsa işi son haftaya bırakır. Son haftada Ahmetpaşa ile oynayacak olan Sinanpaşa bu maçtan da beraberlik ve galibiyetle ayrılmazsa devreye Akçinspor girecek. 13 puanlı olan Akçinspor oynayacağı Gezlerspor ve Değirmenayvalıspor maçlarından 3’er puan alırsa Sinanpaşa’nın yerine Play-Off’lara katılabilir.
B GRUBU’NDA İŞLER KARIŞIK
B Grubu’nda mücadele veren Şuhut Hisar Belediyespor ve Bolvadin Belediyespor Play-Off oynamayı garantiledi. 3. takım belirsizliğini korurken Mahmutköyüspor Sadıkbeyspor arasındaki çekişmenin sonucu 3. takımı belirleyecek. Bu haftayı bay geçen Mahmutköyüspor’un 18 puanı bulunuyor. Sadıkbey ise bu hafta Ayvalıspor’la karşılaşacak ve haftaya ise Mahmutköyüspor’la oynayacak. Bu iki haftanın sonunda üçüncü takım belli olacak.
B GRUBU DÜŞME
POTASI DA KARIŞIK
B Grubu’nda düşme potasında bulunan 3 takımın puanları birbirine çok yakın. Susuz Belediyespor 9, Ayvalıspor 7 ve Küçükçobanlıspor 7 puanlı takımlar. Susuz Belediyespor bu hafta lider Hisar Belediyespor’la karşılaşacak. Son hafta ise Susuz Belediyespor’un maçı yok. Önce Sadıkbey’le oynayacak olan Ayvalıspor son hafta da Küçükçobanlıspor’la karşılaşacak. Küçükçobanlı ise bu hafta Bolvadin Belediyespor’la karşılaşacak. Son Ayvalıspor’la oynayacağı maçın sonucunda 1. Amatör Lig’e hangi takımın veda edeceği belirlenecek. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme