• Haberler
  • Spor
  • 03'ten Yönetime tepki – Kocatepe Gazetesi

03'ten Yönetime tepki – Kocatepe Gazetesi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor'u destekleyen taraftar grupları arasında AFJET Afyonspor yönetiminin tek taraflı destek ve kural tanımaz şekildeki uygulamalar yapıldığını iddia eden 03 Gençlik Taraftar Derneği Yöneticileri yapılan haksızlıklara son verilmesini istedi.Maç sonrasında protokol çıkışına gelerek yöneticilerin çıkmasını bekleyen 03 Gençlik Taraftarlar Derneği, AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyelerine tepki gösterdi. [&hellip]

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor’u destekleyen taraftar grupları arasında AFJET Afyonspor yönetiminin tek taraflı destek ve kural tanımaz şekildeki uygulamalar yapıldığını iddia eden 03 Gençlik Taraftar Derneği Yöneticileri yapılan haksızlıklara son verilmesini istedi.
Maç sonrasında protokol çıkışına gelerek yöneticilerin çıkmasını bekleyen 03 Gençlik Taraftarlar Derneği, AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyelerine tepki gösterdi. Taraftar grupları arasında tek taraflı uygulamalar yapıldığını iddia eden 03 Gençlik Taraftar Derneği Yöneticileri AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Mühsürler ve Yavuz Coşkun’a tepkilerini dile getirdi. Bu güne kadar Afyonspor’un zarar görmemesi için sürekli sineye çektikleri haksızlıklara bundan sonra hiçbir şekilde göz yummayacakların açıklayan Dernek Üyeleri “Bu güne kadar tek bir üyemizin uygunsuz davranışı olmadığı için 03 Gençliğe yasal işlem yapılmamıştır” ifadesine yer verdi.
Bu kulübün kimsenin malı, iş yeri olmadığına dikkat çeken Dernek Üyeleri, “Taraftara yapılacak ne varsa eşit yapılmak zorundadır. Keyfiyet uygulamalarına son verilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu. Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Mühsürler ve Yavuz Coşkun’un bundan sonra gerekenin yapılacağı sözü üzerine grup olaysız olarak stadyumdan ayrıldı.

Bakmadan Geçme