03 Gençlik'ten Jetlere baklavalı ziyaret

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta oynayacağı Ankara DSİ Spor maçının çalışmalarına Atatürk Stadyumu'nda devam ediyor. Jetler bu hafta idmanlarını Atatürk Stadyumu'nda sürdürecek. Pazar günü Spor Kompleksi'nde ağırlayacağı Ankara DSİ Spor maçı sonrasında da idmanlarına da Spor Kompleksi'nde devam etmesi bekleniyor.Atatürk Stadyumu'nda yapılan idmana gelen 03 Gençlik Taraftar Grubu idmanın tamamlanmasını [&hellip]

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor hafta oynayacağı Ankara DSİ Spor maçının çalışmalarına Atatürk Stadyumu’nda devam ediyor. Jetler bu hafta idmanlarını Atatürk Stadyumu’nda sürdürecek. Pazar günü Spor Kompleksi’nde ağırlayacağı Ankara DSİ Spor maçı sonrasında da idmanlarına da Spor Kompleksi’nde devam etmesi bekleniyor.
Atatürk Stadyumu’nda yapılan idmana gelen 03 Gençlik Taraftar Grubu idmanın tamamlanmasını bekledi. İdman sonrasında takıma baklava ikram eden 03 Gençlik Taraftar Grubu Liderleri takımın moralini yüksek tutmak istediklerini aktardı. 03 Gençlik Liderleri bu hafta oynanacak olan DSİ maçı içinde de Jetlere başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme