• Haberler
  • Spor
  • 03 Gençlik'ten Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

03 Gençlik'ten Çoban'a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Bu sene Afyonkarahisar'ı 3. Ligde temsil etme hakkı kazanan AFJET Afyonspor'un başarısından söz eden 03 Gençlik Taraftar Temsilcisi Önder Öztorun, spora verdiği destekten dolayı Başkan Çoban'a teşekkür etti.AFJET Afyonspor'a destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Önder Öztorun gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna kadar tüm taraftarların maçları rahatlıkla izleyebilecekleri centilmen bir sezon geçirmek için büyük [&hellip]

Bu sene Afyonkarahisar’ı 3. Ligde temsil etme hakkı kazanan AFJET Afyonspor’un başarısından söz eden 03 Gençlik Taraftar Temsilcisi Önder Öztorun, spora verdiği destekten dolayı Başkan Çoban’a teşekkür etti.
AFJET Afyonspor’a destek olmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren Önder Öztorun gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna kadar tüm taraftarların maçları rahatlıkla izleyebilecekleri centilmen bir sezon geçirmek için büyük çaba harcadıklarını kaydetti.
Başkan Çoban ise 03 Gençlik Grubunu centilmenlik üzerine güzel düşüncelerinden dolayı tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme